- Zelf suikerspinnen makenWil jij zelf suikerspinnen maken en ben je op zoek naar tips of een goede machine? Ik geef je al mijn tips!
- Onze Ikea keuken ervaringWil jij binnenkort een nieuwe keuken laten plaatsen en heb je een Ikea keuken op het oog? In deze blog deel ik onze Ikea keuken ervaring!
- Cadeautips voor thuisbakkers en foodies 2022De kerstdagen staan weer voor de deur! Maar wat geef je voor cadeau? Ik geef je cadeautips voor thuisbakkers en foodies!
- Bakken in de herfstvakantieDe herfstvakantie staat voor de deur! Heb jij nog geen idee wat je wil doen? Ik geef je een leuke tip om te bakken in de herfstvakantie!
- Voor het eerst naar Disneyland ParijsGa jij voor het eerst naar Disneyland Parijs? Of misschien ben je vaker geweest en op zoek naar tips? Ik geef je graag al mijn tips van onze eerste keer naar Disneyland Parijs!
- Bakken met fruitOf een baksel met fruit nou gezond is kan je over twisten, maar fruit is gewoon heel lekker! Vandaag deel in de blog: 6x bakken met fruit!
- Alle kerstrecepten van 2021: een overzicht!Net als afgelopen jaar heb ik tussen sinterklaas en kerst, dagelijks een recept geplaatst! Vandaag een overzicht met alle kerstrecepten!
- Seizoensfruit en groenten in de winterWelk seizoensfruit en groenten horen nou echt typisch bij de winter? In dit blog deel ik de seizoensingrediënten van de winter.
- Het belang van eieren in je bakselWat is nou het belang van eieren in je baksel? Waarom gebruik je eieren? Hoe groot en welke kleur moeten ze zijn? Je leest het allemaal in deze blog!
- Verschillende soorten MeringueWist je dat er drie verschillende soorten meringue bestaan? Ik leg je uit welke verschillen er zijn, hoe je ze maakt en wat je er mee kunt!
- Tips voor de perfecte cheesecakeHet maken van een cheesecake kan nog wel eens een bewerkelijk klusje zijn. Daarom deel ik vandaag mijn tips voor de perfecte cheesecake, zowel algemene tips als tips voor een baked en no bake cheesecake.
- DIY Rocky Road pakket – ReviewOnlangs kreeg ik de vraag of ik iets leuks wilde maken met een DIY Rocky Road pakket! Natuurlijk! Vandaag deel ik een review over het pakket!
- Blind bakken met bakbonenIn een recept komt het regelmatig voor: het blind bakken van een taartbodem. In dit artikel lees je alles over blind bakken met bakbonen.
- Een natte taartbodem voorkomen!Heb jij ook wel eens last van een nattige, sompige taartbodem als hij uit de oven komt? Ik geef je tips om een natte taartbodem te voorkomen
- Kerstcadeau’s voor de echte thuisbakker – 5 tipsBen je op zoek naar leuke kerstcadeau's voor de echte thuisbakker? In deze blog geef ik je 5 tips over wat je kunt geven of kunt vragen!
- Ingrediënten op kamertemperatuur brengenHoe kan je snel ingrediënten op kamertemperatuur brengen? Vergeten je boter uit de koelkast te halen? Ik weet wel raad, lees snel verder!
- Recepten met zelf geplukte appels: 5 tipsStel, je bent appels gaan plukken op een mooi landgoed. Maar wat doe je nou met deze appels? In deze blog geef ik je 5 recepten met zelf geplukte appels. Die je natuurlijk ook kunt maken zonder zelf geplukte appels, maar met appels uit de winkel 😉
- Omrekentabel cups naar grammenBen jij ook wel eens in de war door recepten waarin cups en spoons worden gebruikt? Vandaag deel ik een omrekentabel cups naar grammen
- Soorten SuikerEr bestaan onwijs veel verschillende soorten suiker. Maar wanneer en waarom gebruik je welke suiker? In deze blog leg ik je alles uit!
- Rijsmiddelen – Verschil tussen bakpoeder, baking soda en gistRijsmiddelen, wanneer heb je het nodig en wanneer gebruik je welke? En wat is nou precies het verschil tussen bakpoeder, baking soda en gist? Ik leg het je uit in deze blogpost!
- Seizoensingrediënten in de herfstIn ieder seizoen zijn er andere groenten en fruitsoorten die op dat moment worden geoogst. In dit blog deel ik de seizoensingredienten in de herfst
Blogposts
-
Komende zondag is het weer Moederdag! Wil jij graag indruk maken door iets lekkers voor je moeder op tafel te zetten? Hieronder heb ik een aantal recepten verzameld, van makkelijker tot moeilijk!
-
Tips voor het bakken met Lemon Curd – Ik ben dol op Lemon Curd en heb ook al verschillende recepten hiermee online gezet! Lemon Curd hoort wat mij betreft echt bij het voorjaar en aangezien April net aangebroken is, de vogeltjes fluiten, de bomen vol in de bloei staan en het eindelijk weer wat warmer wordt, leek het me leuk om al deze recepten te bundelen in 1 blog post, zodat alle recepten makkelijk terug te vinden zijn!
-
Vandaag even geen bakpost. Na de bakemas (21 dagen kerst), ben ik even bakmoe en heb ik een korte pauze ingelast. Daarom leek het me wel tijd om een persoonlijke …