Bakken in de herfstvakantie

by bakkenmetlisanne

De herfstvakantie staat alweer voor de deur! Heerlijk een weekje vrij van school, maar helaas is het vaak wel regenachtig weer. Wat ga je dan doen? Juist! Je gaat bakken met de kinderen! Nu is het heel leuk om samen te bakken, maar kinderen vinden het ook heel leuk om helemaal zelf iets te maken! Daarom zijn deze printables ontwikkeld! Je kind kan dus helemaal zelf iets bakken in de herfstvakantie! Onderstaande mummie koekjes zijn helemaal uitgelegd in een visueel stap-voor-stap recept. De koekjes zijn herfstige appelstroop koekjes, die vermomd zijn als een mummie. Herken je ze nog?

Bakken in de herfstvakantie

Visueel stap-voor-stap recept

In dit visuele recept staat alles wat je kind moet doen stap-voor-stap beschreven. Allereerst alle ingrediënten en de juiste hoeveelheden, vervolgens is met plaatjes uitgebeeld welke stappen er moeten worden genomen om de koekjes te bakken en te versieren. Omdat het even duurt voordat de koekjes gebakken en afgekoeld zijn, zijn er een kleurplaat en puzzels toegevoegd, zodat jouw kind zich niet hoeft te vervelen in de tussentijd! Zijn jullie al overtuigd om te bakken in de herfstvakantie? Onderstaand kun je een voorbeeld terugvinden van de pagina’s die de printable bevat. Tip: lamineer de uitgeprinte recepten en je kunt ze veel vaker gebruiken! Even afnemen met een doekje en ze zijn er weer klaar voor! Ook ideaal als je meerdere kinderen hebt die persé na elkaar willen bakken.

De recepten zijn geschikt voor meerdere leeftijden, kinderen die kunnen lezen kunnen dit helemaal zelf doen, wat jongere kinderen kunnen samen met een ouder bakken en het visuele recept als ondersteuning gebruiken.

Recept voor mummie koekjes
Recept voor mummie koekjes
Recept voor mummie koekjes

Printables te koop

De printables zijn te koop via de shop of via deze link voor €1,99 per stuk. Je kunt betalen via Apple pay, een bankoverschrijving of credit card. Wil je liever met een betaalverzoek betalen? Stuur me dan even een berichtje op Instagram of mail naar contact@bakkenmetlisanne.nl, dan help ik je zo snel mogelijk verder en kunnen jullie zo snel samen bakken deze herfstvakantie!

Heb je de koekjes gebakken en de puzzels/kleurplaat gemaakt? Stuur dan een foto van de kleurplaat naar contact@bakkenmetlisanne.nl incl. de naam en leeftijd van het kind & maak kans op een leuke verrassing!

Ik zou het leuk vinden als je een review achterlaat als je de printables hebt aangeschaft!

You may also like