Over BakkenMetLisanne

Welkom op BakkenMetLisanne! Sinds ik me kan herinneren vind ik het al leuk om te bakken. Vroeger uit een pakje vanuit de supermarkt, maar naarmate ik ouder werd, ging ik me meer verdiepen in het bakken zonder pakjes en zakjes. Deze voorliefde voor bakken wil ik graag met jullie delen door middel van deze bakblog. Zo is BakkenMetLisanne ontstaan!

Over Lisanne

Ik ben Lisanne en ik ben 25 jaar oud. In de zomer van 2020 ben ik gestart met BakkenMetLisanne. Mede doordat ik door de coronacrisis nog meer ging bakken en omdat ik altijd in ben voor een nieuwe uitdaging! Het opstarten van een website had ik bijvoorbeeld nog nooit gedaan, maar in dat opzicht ben ik net Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Dat was natuurlijk iets ingewikkelder dan gedacht, maar dan heb je ook wat! BakkenMetLisanne was geboren!

Na het afronden van de Hoge Hotelschool ben ik aan de slag gegaan in verschillende hotelketens en op dit moment heb ik ook een hele leuke kantoorbaan! Maar hierin miste ik een klein beetje de creativiteit, iets wat ik natuurlijk heel goed kwijt kan in BakkenMetLisanne. En niemand klaagt natuurlijk als ik weer wat lekkers mee neem.

Social Media

BakkenMetLisanne is terug te vinden op verschillende social media kanalen. Neem vooral een kijkje!

Facebook
Instagram
Pinterest

Contact

Wil je contact met me opnemen omdat je vragen hebt over een recept, me iets anders wilt vragen of met me wilt samenwerken? Stuur me dan een mailtje via contact@bakkenmetlisanne.nl

Alles op BakkenMetLisanne heb ik zelf geschreven en gefotografeerd. Het is niet toegestaan om de foto’s en teksten op deze pagina direct over te nemen en te plaatsen op je eigen website zonder uitdrukkelijke toestemming.

Mocht je een recept willen maken en willen posten op sociale media? Leuk! Tag mij dan in je berichten.

Sommige blogs bevatten affiliate links. Dit zijn links naar webshops waar ik over schrijf. Wanneer je een aankoop doet via zo’n link, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag, maar het kost jou niets extra’s!

%d bloggers liken dit: