Zoete Recepten

Op deze pagina vind je een overzicht van alle zoete recepten op BakkenMetLisanne.

Peren in bladerdeeg jasje

Hoewel de temperatuur buiten weer begint te stijgen en het wel zomer lijkt, is het natuurlijk eigenlijk nog winter en daarbij horen heerlijke peertjes. Hoewel, wat mij betreft kan peer het hele jaar rond wel! Afgelopen weekend maakte ik deze leuke peertjes in bladerdeeg. Ze zien er uit […]

Cookie Dough Kwarktaart

Cookie Dough Kwarktaart

Afgelopen vrijdag plaatste ik een recept voor eetbare cookie dough online en daarin gaf ik al aan dat ik het had gemaakt, omdat ik een goed idee had voor een recept waarbij ik de cookie dough wilde gebruiken. Dat is deze cookie dough kwarktaart geworden. Een heerlijke koekjesbodem, […]

Eetbare Cookie Dough

Je kunt mij echt wakker maken voor koekjesdeeg en als ik koekjes bak, moet ik oppassen dat niet de helft van het deeg al in mijn mond verdwijnt, voordat de koekjes gebakken zijn. Maar goed, de cookie dough waarmee je normaal gesproken koekjes bakt, is niet heel goed […]

Custard Crumble Cake

Een combinatie van cake, custard en koek crumble. Klinkt dat niet onwijs lekker? Een heerlijke zachte cake laag, een laagje lekkere custard en stukjes koek crumble bovenop. Het was een spontaan idee met dingen die nog in de kast stonden, maar dat is heel erg goed uitgepakt! Ze […]

Pumpkin Spice Cake

Het is weer tijd voor de SwiepSwoepSwap van MandyandMore. Ik hoor je denken huh, SwiepSwoepWattes? De SwiepSwoepSwap is een foodblogswap georganiseerd door Mandy, waarbij je een recept van een andere foodblogger maakt. Neem eens een kijkje op de website van Mandy of zoek op Instagram op de #swiepswoepswap. […]

Valentijns Aardbeienslofjes

Sloffenbodem blijft een van de lekkerste taartbodems die er zijn. En hoe leuk is het om deze aardbeienslofjes met Valentijnsdag te maken? De aardbeienslofjes zijn gemaakt met banketbakkersroom, verse aardbeitjes en slagroom. De sloffenbodem is gebakken met amandelspijs er in. Een hele lekkere combinatie! Je kunt ze natuurlijk […]

Italiaanse Meringue Slofjes

Onlangs heb ik wat recepten gedeeld met Franse meringue, maar het leek me ook eens tijd om een suikerthermometer aan te schaffen zodat ik ook Italiaanse Meringue kan maken. En wat is dat lekker zeg! Het verschil tussen Italiaanse Meringue en Franse Meringue is dat je bij de […]

Nutella Chocolate Chip koekjes

Wisten jullie dat het op 5 februari Wereld Nutella dag is? En wat voor datum is het vandaag? Precies 😉 Deze dag is jaren geleden bedacht door Sara Rosso om het bestaan van de hazelnootpasta te vieren. Nutella is natuurlijk lekker op brood of op een cracker, maar […]

Blondies met Ruby chocolade

Kennen jullie de blondie al? Een soort tegenhanger van de brownie, maar dan zonder chocolade. Een misvatting is dat blondies juist altijd met witte chocolade zijn. In veel versies zit er wel witte chocolade door het beslag, maar in het beslag zelf dit zit niet verwerkt. Ken je […]

Rozijnenscones

Deze scones zijn zo lekker! Scones zijn een heerlijk van oorsprong Schots zoet broodje. En zeker niet moeilijk om zelf te maken. Binnen een klein uurtje staan ze bij je op tafel! Scones zijn zeker een must bij een high-tea of een Engelse afternoon tea. Meestal worden scones […]

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.