Diner
-
Deze kerst serveer je je boter niet standaard op een botervlootje, maar in een leuk vormpje! Maak sterren van boter en maak indruk!
-
Spoom is een tussengerecht om de smaakpapillen te neutraliseren. Het wordt traditioneel gemaakt van mousserende wijn (prosecco of campagne) en sorbetijs van citrusvruchten.
-
Ben je dol op tompoucen, maar op zoek naar een hartig recept? Probeer dan deze hartige tompouce met truffelcrème eens! Een heerlijk voorafje!
-
Deze bruschetta’s zijn heerijk als amuse! Ben je benieuwd hoe je heel snel 3x een bruschetta recept op tafel zet? Lees dan snel verder!
-
Dit mag je haast geen recept noemen, deze pompoen puree. Je kookt de pompoen in water met wat zout en pureert het! Heerlijk in de herfst en je kunt het gebruiken als basisrecept voor heel veel andere recepten!
-
Pannenkoeken, wie is daar nou niet mee opgegroeid? Een van de steevaste antwoorden van de meeste kinderen op de vraag ‘Wat zullen we vanavond eten’ is ‘pannenkoeken‘. En vandaag is …