Hartige recepten
-
Heb je nog last-minute een idee voor een voorgerechtje nodig voor de feestdagen? Deze viscocktail is een hele goede optie! Een geüpgrade versie van een standaard garnalencocktail. Deze viscocktail is …
-
Truffel, ik ben er dol op! En ik vind het ook echt een ‘kerstig’ ingrediënt. Daarom wilde ik dit dan ook verwerken in een heerlijk hapje. Ik had nog nooit …
-
Hoe schattig zijn deze carpaccio bonbons op bladerdeeg lepel? De bladerdeeg lepels maak je helemaal zelf en serveer je met carpaccio bonbons!
-
Wil jij indruk maken tijdens een kerstborrel? Ga dan aan de slag met het recept voor dit kerstboom kaas – pesto breekbrood. Want wie houd er nou niet van veel …
-
Nu we meer thuis zitten, hebben we ook meer tijd om uitgebreider te ontbijten en lunchen. Hoe doe je dat nou beter met een lekkere bagel, met verse zalm en …
-
Heerlijke bospaddenstoelensoep. Soep is altijd goed, voor de lunch of met een broodje tijdens het diner, maar ook als voorgerecht, het kan gewoon altijd! Deze heerlijke vullende bospaddenstoelensoep is gemaakt met een paddenstoelen mix en is heel makkelijk te maken!