Baktips

Ben je op zoek naar baktips. Ideeën voor bakken in de vakantie met kinderen of bakken rondom feestdagen? Hier vind je alle blogposts die baktips bevatten!

 • Bakken in de herfst! Ik geef je 5 tips!
  Wat ga jij bakken in de herfst? Ik geef je verschillende tips aan de hand van het huidige seizoen? Wat dacht je recepten met appel, kaneel of pumpkin spice?
 • Ingrediënten die elke bakker in huis heeft!
  Voordat je begint met bakken, is het belangrijk dat je de ingrediënten in huis hebt en dat je ook weet waarom je deze gebruikt!
 • 5x Bakken met kinderen in de vakantie
  De vakantie staat weer voor de deur! En om te voorkomen dat je geen antwoord hebt op de vraag, ‘Mam/Pap, wat doen we vandaag’, hierbij 5 tips voor het bakken met kinderen in de vakantie. Voor elke vakantie/ elk seizoen is wat wils!
 • Bakken met Lemon Curd – Basisrecept en 5 Tips
  Tips voor het bakken met Lemon Curd – Ik ben dol op Lemon Curd en heb ook al verschillende recepten hiermee online gezet! Lemon Curd hoort wat mij betreft echt bij het voorjaar en aangezien April net aangebroken is, de vogeltjes fluiten, de bomen vol in de bloei staan en het eindelijk weer wat warmer wordt, leek het me leuk om al deze recepten te bundelen in 1 blog post, zodat alle recepten makkelijk terug te vinden zijn!

Alles op BakkenMetLisanne heb ik zelf geschreven en gefotografeerd. Het is niet toegestaan om de foto’s en teksten op deze pagina direct over te nemen en te plaatsen op je eigen website zonder uitdrukkelijke toestemming.

Mocht je een recept willen maken en willen posten op sociale media? Leuk! Tag mij dan in je berichten.

Sommige blogs bevatten affiliate links. Dit zijn links naar webshops waar ik over schrijf. Wanneer je een aankoop doet via zo’n link, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag, maar het kost jou niets extra’s!

%d bloggers liken dit: