Hartige recepten
-
Halloween staat voor de deur! Verras je bezoek met deze enge mummie vingers van bladerdeeg. Je maakt ze heel eenvoudig met knakworstjes!
-
Pompoensoep in de herfst is natuurlijk altijd goed! Dit is een romige vegan pompoensoep met wortel en kokosmelk. De kokosmelk geeft de soep een heerlijk oosters tintje!
-
Fleur je heerlijke pompoensoep op met deze leuke pompoenen van bladerdeeg! Je maakt ze heel eenvoudig en het maakt je soep net wat leuker!
-
Pistachenootjes kent iedereen natuurlijk wel. Die heerlijke kleine, groene nootjes die je nog moet pellen voordat je ze kan opeten. Wat kan ik ze vervloeken als de schil er niet af wil, maar wat zijn ze lekker! Gelukkig kun je pistachenootjes ook zonder schilletje kopen, wel iets duurder, maar dat scheelt een hele hoop openmaken. Toch iets beter voor mijn geduld. Met deze pistachenootjes heb ik een heerlijk basisrecept gemaakt, namelijk pistache pasta.
-
Ik ben echt dol op soep! Je kunt het eigenlijk altijd eten, als lunch, diner of tussendoortje. Er zijn zo veel verschillende soepen te bedenken. In principe kun je (bijna) alles wat je over hebt in de koelkast wel verwerken in een soep. Gisteren kwam ik er achter dat we veel te veel tomaten hadden (iets met boodschappen bestellen en niet kijken wat er in huis is ..), en niets is zo lekker als een heerlijke tomatensoep. En niet zo maar tomaten soep, maar een tomatencrème soep met mascarpone. De soep staat binnen een half uurtje op tafel en is ideaal voor een koude zondag zoals vandaag. Wat is jouw lievelingssoep?
-
Wist je dat het zelf maken van pitabroodjes heel eenvoudig is? Voortaan geniet jij altijd van zelfgemaakte pitabroodjes!