Hartige recepten
-
Spare Ribs zijn echt heerlijk als ze zo van het bot vallen. Dat lukt het beste als je ze in een slowcooker de hele dag laat garen. Voor dit recept …
-
Flammkuchen is van oorsprong een soort voorloper op de pizza En werd in de Elzas en later ook in Duitsland veel gemaakt. Flammkuchen wordt gemaakt met een dunne bodem van …
-
Ben je op zoek naar de ultieme snack? Ga dan aan de slag met deze heerlijke knoflook-mozzarella broodjes. En ze smaken echt net zo goed als ze er uit zien! …
-
Burrito’s zijn een van oorsprong Mexicaans gerecht met tortilla’s en gehakt. Je kunt deze natuurlijk vullen met een vulling naar keuze. Bij ons staat deze versie het meeste op tafel: …
-
Ben je op zoek naar een goede borrelsnack? Ga dan aan de slag met het recept voor deze overheerlijke bladerdeeghapjes gevuld met parmaham, geitenkaas, honing en tijm. Ze zijn eenvouding te maken en staan binnen een half uurtje op tafel. Ideaal om indruk te maken op (onverwacht) bezoek!
-
Dit keer deel ik met jullie een heerlijk burgerrecept. En tevens een vegetarische recept! Zelf zijn we niet vegetarisch, maar proberen wel steeds meer vegetarisch te eten. Er zijn een aantal kant en klare vegaburgers die wel oké zijn, maar ik heb nog niet een enorm lekkere vegaburger gevonden in de supermarkt. (Overigens wel op de Horecava begin dit jaar, maar die scheen in Nederland nog niet op de markt te zijn). Daarom gaan we zelf maar op zoek naar alternatieven. Dit keer is het een burger met gesmolten, gepaneerde brie geworden. Deze hebben we gegeten met zoete aardappelfrietjes en een ceasar salade. Om je vingers bij af te likken!