Skyramisu met lemon curd

Heel eenvoudig en heel lekker! Dat is een mooie samenvatting van de skyramisu met lemon curd. Ik wilde een gezond toetje maken voor de paasdagen en dat is hiermee wel (deels) gelukt! Heerlijke romige skyr met zelfgebakken lange vingers en zelfgemaakte lemon curd. Om het af te maken heb ik wat Schuddebuikjes bovenop gestrooid. Het is zo klaar en overheerlijk, vandaar heel eenvoudig en heel lekker! Als je het nog iets eenvoudiger wil hebben dan dit, dan kun je natuurlijk de lange vingers en lemon curd kopen en direct toevoegen. Is wel een beetje valsspelen, maar dat vergeef ik je 😉

Skyramisu met Lemon Curd / Citroen Tiramisu

Wat heb je nodig voor Skyramisu?

Per glaasje
3 lange vingers, gekocht of via dit recept
15 gram zelfgemaakte lemon curd
100-150 gram skyr
5 gram schuddebuikjes

Aan de slag!

Zorg dat de lange vingers afgekoeld klaar liggen en dat de lemon curd ook is afgekoeld. Vul je glaasjes eerst met een lange vinger. Breek deze door midden en bedek de bodem. Hier bovenop leg je een laagje skyr, vervolgens een schep lemon curd, dan weer lange vinger, skyr, lemon curd etc. Bovenop strooi je de Schuddebuikjes. Makkelijke kan haast niet! Geniet van je Skyramisu!

One Reply to “Skyramisu met lemon curd”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alles op BakkenMetLisanne heb ik zelf geschreven en gefotografeerd. Het is niet toegestaan om de foto’s en teksten op deze pagina direct over te nemen en te plaatsen op je eigen website zonder uitdrukkelijke toestemming.

Mocht je een recept willen maken en willen posten op sociale media? Leuk! Tag mij dan in je berichten.

Sommige blogs bevatten affiliate links. Dit zijn links naar webshops waar ik over schrijf. Wanneer je een aankoop doet via zo’n link, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag, maar het kost jou niets extra’s!

%d bloggers liken dit: