dessert

Skyramisu met lemon curd

Heel eenvoudig en heel lekker! Dat is een mooie samenvatting van de skyramisu met lemon curd. Ik wilde een gezond toetje maken voor de paasdagen en dat is hiermee wel (deels) gelukt! Heerlijke romige skyr met zelfgebakken lange vingers en zelfgemaakte lemon curd. Om het af te maken heb ik wat Schuddebuikjes bovenop gestrooid. Het is zo klaar en overheerlijk, vandaar heel eenvoudig en heel lekker! Als je het nog iets eenvoudiger wil hebben dan dit, dan kun je natuurlijk de lange vingers en lemon curd kopen en direct toevoegen. Is wel een beetje valsspelen, maar dat vergeef ik je 😉

Skyramisu met Lemon Curd / Citroen Tiramisu

Wat heb je nodig voor Skyramisu?

Per glaasje
3 lange vingers, gekocht of via dit recept
15 gram zelfgemaakte lemon curd
100-150 gram skyr
5 gram schuddebuikjes

Aan de slag!

Zorg dat de lange vingers afgekoeld klaar liggen en dat de lemon curd ook is afgekoeld. Vul je glaasjes eerst met een lange vinger. Breek deze door midden en bedek de bodem. Hier bovenop leg je een laagje skyr, vervolgens een schep lemon curd, dan weer lange vinger, skyr, lemon curd etc. Bovenop strooi je de Schuddebuikjes. Makkelijke kan haast niet! Geniet van je Skyramisu!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s