Bladerdeegtaartje ontbijt

Dit ontbijtrecept is eenvoudig, dat ik me bijna heb afgevraagd waarom ik het niet eerder heb gemaakt. De meeste tijd ben je kwijt met het bakken in de oven. Ga jij ook aan de slag met dit recept voor ontbijt bladerdeegtaartjes?

Wat heb je nodig?

4 plakken bladerdeeg
4 eieren
4 plakken rauwe ham
Italiaanse kruiden
Bakplaat met bakpapier

Aan de slag!

Laat de plakken bladerdeeg ontdooien, dit duurt ongeveer 10-15 minuten wanneer je de plakken van elkaar af haalt. Leg de plakken bladerdeeg op het bakpapier en vouw de randen naar binnen zodat de ei er niet uit kan lopen. Leg hier vervolgens een plak rauwe ham in en breek een ei hierboven.

Verwarm de oven voor op 180 graden en bak voor 20 minuten. Garneer de bladerdeegtaartjes na afloop met de Italiaanse kruiden. Warm zijn ze het lekkerste!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alles op BakkenMetLisanne heb ik zelf geschreven en gefotografeerd. Het is niet toegestaan om de foto’s en teksten op deze pagina direct over te nemen en te plaatsen op je eigen website zonder uitdrukkelijke toestemming.

Mocht je een recept willen maken en willen posten op sociale media? Leuk! Tag mij dan in je berichten.

Sommige blogs bevatten affiliate links. Dit zijn links naar webshops waar ik over schrijf. Wanneer je een aankoop doet via zo’n link, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag, maar het kost jou niets extra’s!

%d bloggers liken dit: