Saucijzenbroodjes met een Italiaanse twist

Het ultime recept voor een borrel, maar ook heerlijk als lunch: saucijzenbroodjes. Deze saucijzenbroodjes hebben een Italiaanse twist door het toevoegen van oregano en basilicum. Een heerlijke combinatie die hier goed in de smaak is gevallen. En goed nieuws, de saucijzenbroodjes zijn van zichzelf al lactosevrij!

Saucijzenbroodjes Recept
Saucijzenbroodjes met Italiaanse Twist

Wat heb je nodig?

1 rol bladerdeeg, bijvoorbeeld van Tante Fanny
200 gram rundergehakt
1 eetlepel ketchup
1 eetlepel mosterd
1 theelepel basilicum
1 theelepel oregano
1 losgelopt ei

Rol de bladerdeeg uit een bakplaat en verdeel in 6 stukken. Het bladerdeeg van Tante Fanny heeft hier heel handig al bakpapier in mee gerold. Heb je bladerdeeg dat dit niet heeft, leg het bladerdeeg dan op een apart vel bakpapier. Verwarm de oven voor op 200 graden

Mix in een kom het gehakt met de ketchup, mosterd, basilicum en oregano. Rol vervolgens worstjes van het gehaktmengsel en leg dit op het bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg dicht en druk de uiteinden samen met bijvoorbeeld een vork. Bestrijk de broodjes met het losgeklopte ei.

Bak de saucijzenbroodjes 20 minuten op 200 graden.

Gehaktmengsel
Gehaktmengsel Saucijzenbroodjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alles op BakkenMetLisanne heb ik zelf geschreven en gefotografeerd. Het is niet toegestaan om de foto’s en teksten op deze pagina direct over te nemen en te plaatsen op je eigen website zonder uitdrukkelijke toestemming.

Mocht je een recept willen maken en willen posten op sociale media? Leuk! Tag mij dan in je berichten.

Sommige blogs bevatten affiliate links. Dit zijn links naar webshops waar ik over schrijf. Wanneer je een aankoop doet via zo’n link, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag, maar het kost jou niets extra’s!

%d bloggers liken dit: