Taarten en gebakjes
-
Zelf tompoucen maken was iets wat ik eerder steeds niet aandurfde. En hoe moeilijk dat ik dacht dat het was, hoe makkelijk het eigenlijk bleek te zijn. Dit kan jij ook!
-
Een klassieke appeltaart ontbrak nog. En hoe kun je nou een bakblog hebben zonder een klassieke appeltaart? Niet toch? De appeltaart is een echte klassieker, gevuld met appels (joh Lisanne, vertel eens wat nieuws) en met rozijnen
-
Deze Lemon Curd Meringue taart is opgebouwd met een lekkere koeklaag, een heerlijke lemon curd en afgemaakt met Italiaanse meringue. Klinkt eenvoudig? Dat is het ook! Hou je van citroen en Italiaanse Meringue, dan is dit een must bake!
-
Het taartje is opgebouwd door een laagje shortbread, een laag perzik, een laag Italiaans meringue schuim en afgetopt met een heerlijke crumble met yoghurtglazuur.
-
Sloffenbodem blijft een van de lekkerste taartbodems die er zijn. En hoe leuk is het om deze aardbeienslofjes te maken? Er zijn super veel momenten waarop je ze kunt serveren, …
-
Onlangs heb ik wat recepten gedeeld met Franse meringue, maar het leek me ook eens tijd om een suikerthermometer aan te schaffen zodat ik ook Italiaanse Meringue kan maken. En …