Taarten en gebakjes
-
Karamel en banaan is een gouden combinatie. Banoffee is niet voor niets heel populair! Deze taart is opgebouwd met een soort koekbodem, een laag dulche de leche (karamel), banaan en slagroom!
-
Banaan en kokos is echt een goede combinatie. Nog nooit geprobeerd? Dan zou ik dat zo snel mogelijk gaan doen! Deze tartelettes zijn opgebouwd met een laagje kokoscreme, banaan en een crumble van kokos. Een top combinatie!
-
Wil je graag een leuk tussendoortje voor tijdens de feestdagen? Maak dan deze mini tulband met sinaasappel en chocolade. Heerlijk winters!
-
Deze pistache tartelettes zijn zo lekker! Ze zijn gemaakt met een basis tartelette bodem, waarin pistache frangipane is meegebakken. Daar overheen is een laagje pistache ganache gegoten. Als laatste zijn ze bestrooid met stukjes pistache. Als jij net zoals ik dol bent op pistache is dit echt een must bake!
-
Deze vegan chocolade tartelettes zijn gemaakt met de plantaardige boter van Flora Plant en het ei is vervangen door een scheutje soyamelk. Daarnaast zijn ze gevuld met een ganache van pure chocolade en kokosrasp. Bovenop de chocolade tartelette ligt nog een laagje kokos en een laagje sprinkels. Een heerlijk chocoladebommetje!
-
Deze Sinaasappelslof is opgebouwd met een laagje sinaasappel curd, een sinaasappelmousse en Italiaanse Meringue. De brosse sloffen bodem smaakt heel goed bij de zachte Sinaasappel Curd!