Zoete recepten
-
Pannenkoeken, wie is daar nou niet mee opgegroeid? Een van de steevaste antwoorden van de meeste kinderen op de vraag ‘Wat zullen we vanavond eten’ is ‘pannenkoeken‘. En vandaag is …
-
Deze Lemon Curd Meringue taart is opgebouwd met een lekkere koeklaag, een heerlijke lemon curd en afgemaakt met Italiaanse meringue. Klinkt eenvoudig? Dat is het ook! Hou je van citroen en Italiaanse Meringue, dan is dit een must bake!
-
Het maken van dit brioche brood is helemaal niet moeilijk! Dit heerlijke, van origine Frans brood, heeft iets weg van een cake. Er zitten namelijk zowel eieren, melk en boter in dit brooddeeg. Het is een heerlijk luchtig en zoet brood, wat je zo kunt eten, maar ook heerlijk is met een laagje Nutella of jam. Ga jij aan de slag met dit recept voor brioche brood?
-
Wat is nou een goede naam voor dit mini gebakje? Ik kom er helaas niet op. Dus als jullie suggesties hebben, dan hoor ik het graag! Ik hou het tot …
-
Heb je nog nooit blondies gegeten? Een blondie smaakt smeuïg, een beetje naar boterkoek. In dit recept heb ik stukjes chocolade door het beslag gemengd, deze smelten tijdens het bakken, maar zodra het uithart, heb je weer harde stukjes witte chocolade. Een overheerlijke combinatie samen met de smeuïge blondie.
-
Het taartje is opgebouwd door een laagje shortbread, een laag perzik, een laag Italiaans meringue schuim en afgetopt met een heerlijke crumble met yoghurtglazuur.