Zoete recepten
-
Deze cheesecake is zo heerlijk luchtig en zacht, alsof je een hapje neemt uit een wolkje, maar dan ook met een enorm lekkere smaak! eze heerlijke cheesecake is gemaakt met een bodem en rand van digestive koekjes, een laag cheesecake met lemon curd, een laagje lemon curd gelei en afgebrande Italiaanse Meringue als topping
-
Het is weer tijd voor de SwiepSwoepSwap! Dit keer maakte ik een aardbeien Skyramisu met lange vingers gemarineerd in sinaasappelsap en stukjes meringue.
-
Ben jij ook gek op puddingbroodjes? Ik vond ik het nu tijd om ze een keertje helemaal zelf te maken! De broodjes zijn zelf gebakken en zijn gevuld met een heerlijke banketbakkersroom.
-
Cake met stroopwafel en een frosting met stroopwafel en fudge. Heerlijk Nederlands, met een oud-Hollandse cake en Stroopwafels. Als jij nog iets zoekt om te bakken, zou ik niet verder zoeken!
-
De kleuren van deze cheesecake laagjes, daar wordt je toch meteen vrolijk van? Deze heerlijke cheesecake is gemaakt met een laagje digestive koekjes, een laag aardbeien cheesecake, een laag witte chocolade cheesecake en een laag met aardbeien gelei. En zoals hij er uit ziet, smaakt hij ook! Lekker fris en fruitig!
-
Kaiserschmarrn is een bekend Oostenrijks gerecht. Je kent het misschien wel van de wintersport! Het is een lichte, gekaramelliseerde pannenkoek die in stukjes wordt geschreven. Traditioneel gezien wordt dit geserveerd met een compôte van pruimen en poedersuiker. Ik ben zelf niet zo’n fan van pruimen, dus ik heb een versie met stukjes appel gemaakt, ook heerlijk! Daarbij is het ook nog eens super makkelijk om de kaiserschmarrn te maken, hij staat zo op tafel! En het is ook zo weer op, oeps!