Lunch
-
Kaiserschmarrn is een bekend Oostenrijks gerecht. Je kent het misschien wel van de wintersport! Het is een lichte, gekaramelliseerde pannenkoek die in stukjes wordt geschreven. Traditioneel gezien wordt dit geserveerd met een compôte van pruimen en poedersuiker. Ik ben zelf niet zo’n fan van pruimen, dus ik heb een versie met stukjes appel gemaakt, ook heerlijk! Daarbij is het ook nog eens super makkelijk om de kaiserschmarrn te maken, hij staat zo op tafel! En het is ook zo weer op, oeps!
-
Ik bedacht me dat je van brioche brooddeeg ook heerlijke kaneelbroodjes kunt maken! Ik probeerde het uit en jeetje, dat is lekker! Heerlijke zoete broodjes die geschikt zijn voor een ontbijt, lunch of brunch!
-
Heerlijke bospaddenstoelensoep. Soep is altijd goed, voor de lunch of met een broodje tijdens het diner, maar ook als voorgerecht, het kan gewoon altijd! Deze heerlijke vullende bospaddenstoelensoep is gemaakt met een paddenstoelen mix en is heel makkelijk te maken!
-
Afgelopen weekend had ik zin in iets zoets voor de lunch. Maar wat moet je dan maken? Na wat scrollen door Instagram zag ik bagels. Die kan je natuurlijk heel …
-
Toevallig hoorde ik laatst dat Wentelteefjes vroeger werden gemaakt wanneer het brood oud en droog was geworden. Weggooien was geen optie, dus werd er bij het brood wat melk en/of …
-
Het ultime recept voor een borrel, maar ook heerlijk als lunch: saucijzenbroodjes. Deze saucijzenbroodjes hebben een Italiaanse twist door het toevoegen van oregano en basilicum. Een heerlijke combinatie die hier goed in de smaak is gevallen.