Reviews

Jullie hadden vast al door dat ik dol ben op bakken! Want waarom zou je anders een bakblog hebben 😉
De inspiratie om te bakken haal ik vanuit verschillende plekken, waaronder Instagram, Pinterest en natuurlijk vanuit kookboeken. Ben jij benieuwd naar welke kook en bakboeken ik leuk vind en gebruik? Lees dan hieronder de blogposts met kookboeken reviews!

  • Mijn favoriete kookboeken en bakboeken – 6 tips
    De makers van een kookboek of bakboek steken heel veel tijd in het maken van deze boeken. Het is een passie van de schrijver die hij of zij wil doorvertalen naar een boek, zodat dit voor iedereen beschikbaar wordt. De schrijver van het boek wil natuurlijk ook weten wat de lezers van het boek vinden! Daarom deel ik graag mijn favoriete bak- en kookboeken met jullie in deze kookboeken review blog!

Alles op BakkenMetLisanne heb ik zelf geschreven en gefotografeerd. Het is niet toegestaan om de foto’s en teksten op deze pagina direct over te nemen en te plaatsen op je eigen website zonder uitdrukkelijke toestemming.

Mocht je een recept willen maken en willen posten op sociale media? Leuk! Tag mij dan in je berichten.

Sommige blogs bevatten affiliate links. Dit zijn links naar webshops waar ik over schrijf. Wanneer je een aankoop doet via zo’n link, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag, maar het kost jou niets extra’s!

%d bloggers liken dit: