Zakelijk

Wil je graag samenwerken met BakkenMetLisanne?

Heb je een product dat je graag onder de aandacht wil brengen of wil je een mooi recept ontwikkeld hebben vanuit jouw product? Daar kan ik bij helpen! Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen die ik zal delen op mijn website, bakkenmetlisanne.nl en Social Media kanalen: Instagram, Pinterest en Facebook.

Daarnaast sta ik open voor het schrijven van reviews over bak gerelateerde producten zoals ingrediënten of baktools. Heb jij iets dat je onder de aandacht wilt brengen? Laat met me weten! Uiteraard ontvang je ook alle geschoten foto’s en informatie zodat dit ook te delen is op jullie eigen kanalen.

Vragen?

Heb je vragen over een recept op BakkenMetLisanne, is iets niet helemaal duidelijk of wil je contact met me opnemen? Stuur dan een mailtje naar contact@bakkenmetlisanne.nl en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug! Uiteraard kun je ook reageren onder de recepten!

Alles op BakkenMetLisanne heb ik zelf geschreven en gefotografeerd. Het is niet toegestaan om de foto’s en teksten op deze pagina direct over te nemen en te plaatsen op je eigen website zonder uitdrukkelijke toestemming.

Mocht je een recept willen maken en willen posten op sociale media? Leuk! Tag mij dan in je berichten.

Sommige blogs bevatten affiliate links. Dit zijn links naar webshops waar ik over schrijf. Wanneer je een aankoop doet via zo’n link, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag, maar het kost jou niets extra’s!

%d bloggers liken dit: