Vermaal de pinda's en de biscuitjes in een food processor of doe ze tussen een theedoek en sla ze met een deegroller fijn. Doe dit in een grote schaal.
Voeg de kaneel, de cacao en de vanillesuiker toe en mix dit goed door.
Voeg vervolgens de gecondenseerde melk en de honing toe en mix tot alles goed is verdeeld. Neem een stevige lepel want het is een flinke stevige vulling.
Stort dit op een bakplaat met bakpapier en smeer uit. Leg er een vel plasticfolie overheen en ga er met een glas overheen om alles glad te duwen.
Zet een pan water op het vuur en zet hier de kom op. Smelt hierin de helft van de pure en de helft van de melk chocolade in met een scheutje zonnebloemolie.
Verdeel dit over de vulling, smeer goed uit en zet vervolgens een half uur in de koelkast.
Haal de bakplaat uit de koelkast en draai de vulling met behulp van het bakpapier om.
Smelt nu de andere helft van de pure en melk chocolade op dezelfde manier zoals zojuist en verdeel dit over de andere kant van de vulling.
Smelt nu ook de witte chocolade en doe dit in een spuitzak of boterhamzakje en spuit lijnen over de melk/pure chocolade.
Maak een mooi marmerpatroon door met de satéprikker van boven naar beneden door de lijnen heen te gaan & de rij erna in precies de tegenover gestelde richting. Laat vervolgens uitharden in de koelkast.