Zoete Plaattaart

Heb jij wel eens een plaattaart gemaakt? Vaak zijn deze hartig, maar ook zoet zijn deze heerlijk. Op deze pagina vind je een overzicht van alle Zoete Plaattaarten op BakkenMetLisanne.

Perzik Crumble taartjes

Perzik Crumble Taartjes

Anke van de Instagram pagina Ankes_adventures daagde mij uit om mee te doen met haar Great Bakeoff. Dat houdt in dat je een lijstje ingrediënten krijgt die je allemaal moet verwerken in een baksel. Wat je uiteindelijk maakt is helemaal aan jezelf, zolang je maar alle ingrediënten gebruikt […]

Plaattaart – Zomers en Fruitig

Met deze warme temperaturen wil niemand lang in de keuken staan. Daarom ben ik aan de slag gegaan met een nieuw plaattaart recept. Deze keer eentje met verschillende soorten fruit. De bodem is van bladerdeeg, gevolgd door een laag frisse citroen-mascarponeroom, met als topping aardbeien, minneola, mandarijn en banaan. Een heerlijke en fruitige combinatie, perfect met deze temperaturen!

Plaattaart – Appelkruimel met Honing-Mascarpone

Als topmember van Uitpaulineskeuken mocht ik aan de slag met het bladerdeeg van Tante Fanny. Meestal maak ik met bladerdeeg een hartig recept, maar dit keer heb ik gekozen voor een zoete variant. Plaattaart met amandelspijs, appeltjes met kaneelsuiker, rozijnen, honing-mascarpone en een topping van koek crumble. De plaattaart is het lekkerste als hij nog een beetje warm is, maar is ook heerlijk als hij koud is!

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.