Ga nu verder met de cheesecake laag. Zet alvast een kommetje koud water klaar met hierin de gelatine.
Klop de slagroom stijf met de suiker.
Mix vervolgens in een andere kom de roomkaas los. Roer het goed door totdat je geen klontjes meer ziet. Mix hier vervolgens de vanille extract en de vanillesuiker doorheen.
Schep dit nu voorzichtig bij de opgeklopte slagroom en roer dit door. Verdeel dit over twee kommen.
Pureer de aardbeien en voeg dit toe aan de ene kom met het roomkaas mengsel.
Zet een schaaltje met 50 ml heet water (kokend water, maar echt heet water uit de kraan kan ook). Laat hier 3 blaadjes gelatine in oplossen.
Mix dit vervolgens met het aardbeien roomkaas mengsel. Stort dit vervolgens op de koekbodems, zorg dat het egaal is verspreid en zet dit vervolgens terug in de koelkast.
Smelt 100 gram witte chocolade au bain marie of in de magnetron. Laat dit heel even terug op temperatuur komen. Mix dit vervolgens door de inhoud van de andere kom.
Laat wederom 3 blaadjes gelatine oplossen in 50 ml heet water en voeg dit toe. Verdeel dit vervolgens bovenop de aardbeienlagen.
Zet ook dit weer in de koelkast en laat minimaal 4 uur opstijven.
Versier de cheesecakjes met aardbeien en/of chocolade bovenop!