Ga terug
Cakepops van chocoladecake

Cakepops van chocoladecake

Heb je restjes cake over? Gooi het niet weg maar maak er cakepops van!
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Dessert
Porties 8 stuks

Equipment

  • 1 Spuitzak
  • 8 Papieren rietjes

Ingrediƫnten
  

  • 200 gram chocoladecake
  • 50 gram Monchou
  • 200 gram melkchocolade
  • 100 gram witte chocolade
  • Sprinkles Naar keuze

Instructies
 

  • Mix de cake kruimels met de monchou. Dit kan in een keukenmachine of blender als je die hebt of anders met een lepel (wel eerst goed de cake verkruimelen)
  • Maak hier balletjes van die ongeveer even groot zijn. Steek hier een papieren ritje in en zet in de koelkast om op te stijven
  • Smelt de melk chocolade en doe dit in een bakje. Dip hier een voor een de chocoballetjes (met rietje eraan) er in. Leg vervolgens op een bord
  • Laat dit even hard worden. Smelt ondertussen de witte chocolade en doe dit in een spuitzak.
  • Verwijder vervolgens de rietjes, knip een klein gaatje van de spuitzak en laat de binnenkant vollopen met de de witte chocolade. Giet dit ook een beetje over de bovenkant
  • Versier met sprinkles
Trefwoord Cake, Kerst, cakepops