Mummie vingers van bladerdeeg
Halloween staat voor de deur! Verras je bezoek met deze enge mummie vingers van bladerdeeg. Je maakt ze heel eenvoudig met knakworstjes!
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 25 minuten min
Bakplaat met bakpapier
Kwastje
- 1 rol Vers bladerdeeg
- 1 blik Knakworstjes
- Suikeroogjes
- 1 eetlepel Ketchup
- 1 EI losgeklopt
Rol de verse bladerdeeg op rol uit en snij dit in dunne banen. Tip: dit kan heel makkelijk met een pizzaroller
Haal de worsten uit het blik, laat het uitlekken en dep ze droog
Wikkel de dunne banen bladerdeeg om de worstjes heen, laat een stukje vrij voor de oogjes
Verwarm de oven voor op 200 graden
Leg ale mummie worstjes op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer ze in met wat eigeel zodat ze mooi bruin kleuren tijdens het bakken
Bak de worstjes voor 15 minuten op 200 graden
Laat de mummie worstjes afkoelen en plak de oogjes vast met wat ketchup
Trefwoord Halloween, Mummie, Bladerdeeg, Bladerdeeghapje