Ga terug
Mummie Vingers van bladerdeeg

Mummie vingers van bladerdeeg

Halloween staat voor de deur! Verras je bezoek met deze enge mummie vingers van bladerdeeg. Je maakt ze heel eenvoudig met knakworstjes!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Tussendoortje
Porties 12 stuks

Equipment

  • Bakplaat met bakpapier
  • Kwastje

Ingrediƫnten
  

  • 1 rol Vers bladerdeeg
  • 1 blik Knakworstjes
  • Suikeroogjes
  • 1 eetlepel Ketchup
  • 1 EI losgeklopt

Instructies
 

  • Rol de verse bladerdeeg op rol uit en snij dit in dunne banen. Tip: dit kan heel makkelijk met een pizzaroller
  • Haal de worsten uit het blik, laat het uitlekken en dep ze droog
  • Wikkel de dunne banen bladerdeeg om de worstjes heen, laat een stukje vrij voor de oogjes
  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Leg ale mummie worstjes op een met bakpapier beklede bakplaat en smeer ze in met wat eigeel zodat ze mooi bruin kleuren tijdens het bakken
  • Bak de worstjes voor 15 minuten op 200 graden
  • Laat de mummie worstjes afkoelen en plak de oogjes vast met wat ketchup
Trefwoord Halloween, Mummie, Bladerdeeg, Bladerdeeghapje