Kookboeken Reviews

Jullie hadden vast al door dat ik dol ben op bakken! Want waarom zou je anders een bakblog hebben 😉
De inspiratie om te bakken haal ik vanuit verschillende plekken, waaronder Instagram, Pinterest en natuurlijk vanuit kookboeken. Ben jij benieuwd naar welke kook en bakboeken ik leuk vind en gebruik? Lees dan hieronder de blogposts met kookboeken reviews!

Kookboeken en bakboeken review - Bakkenmetlisanne

6x Mijn favoriete kookboeken/ bakboeken!

De makers van een kookboek of bakboek steken heel veel tijd in het maken van deze boeken. Het is een passie van de schrijver die hij of zij wil doorvertalen naar een boek, zodat dit voor iedereen beschikbaar wordt. De schrijver van het boek wil natuurlijk ook weten wat de lezers van het boek vinden! Daarom deel ik graag mijn favoriete bak- en kookboeken met jullie in deze kookboeken review blog!

Over mij

Welkom op BakkenMetLisanne! Ik ben Lisanne en al sinds ik klein ben heb ik een voorliefde voor bakken. Een paar jaar geleden ben ik me meer gaan verdiepen in het échte bakken zonder pakjes en zakjes. Dit wil ik graag met jullie delen aan de hand van eenvoudige recepten! Daarnaast probeer ik alle recepten lactosevrij te maken of een lactosevrije versie toe te voegen!

Meld je aan voor mijn blog

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.