Sinterklaas recepten

Sinterklaas is by far het leukste feest van het jaar (vind ik dan 🙂 ) Daarom heb ik een overzicht gemaakt van alle Sinterklaasrecepten die te vinden zijn op BakkenMetLisanne, zodat jij lekker kunt bakken voor dat heerlijke avondje! Ga bijvoorbeeld aan de slag met het recept voor de kruidnoten kwarktaart of als je het liever wat kleiner houdt, de kruidnoot truffels. In de komende weken zullen er nog meer Sinterklaas recepten worden geüpload!

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Email Address” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Sign up” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Alles op BakkenMetLisanne heb ik zelf geschreven en gefotografeerd. Het is niet toegestaan om de foto’s en teksten op deze pagina direct over te nemen en te plaatsen op je eigen website zonder uitdrukkelijke toestemming.

Mocht je een recept willen maken en willen posten op sociale media? Leuk! Tag mij dan in je berichten.

Sommige blogs bevatten affiliate links. Dit zijn links naar webshops waar ik over schrijf. Wanneer je een aankoop doet via zo’n link, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag, maar het kost jou niets extra’s!

%d bloggers liken dit: